A WST digitális megoldásai támogatják a fejlődésben.

― Webes és szoftverfejlesztési szolgáltatásainkkal szintet léphet az üzleti kommunikációban!

Tekintse meg munkáinkat! »

Dolgozzon velünk!

The Lines Illustration

Ötlet és konzultáció

Közös munkánk kiindulópontja egy ötlet vagy egy megoldandó fejlesztési probléma. A WST csapatával folytatott konzultációt követően a legjobb megoldást ajánljuk cégének. Az előkészítést és a tervezést üzleti elemzők, szoftverfejlesztők és designerek támogatják, így biztosítjuk az elvárásainak megfelelő eredményeket. Az online jelenlét tervezése kiemelten fontos a sikerhez vezető úton.

Böngésszen az esettanulmányok között »

Dizájn és fejlesztés

Gyors és teljes körű egyedi szoftverfejlesztés (MVP-től a vállalati alkalmazásokig), üzleti integráció, B2B és B2C megoldások. Szakértőkből álló csapatunkkal a projektek megvalósítása során partnereinkkel közösen tervezünk és folyamatosan egyeztetünk velük. A tervek alapján összeállított egyedi megoldások maximális támogatást nyújtanak szervezetének üzleti és technikai szempontból egyaránt. Moduláris, időtálló és igény szerint bővíthető rendszereket építünk, így biztos lehet abban, hogy Önnél van az irányítás.

Böngésszen az esettanulmányok között »

Teszt és üzembe helyezés

A fejlesztéssel a maximális hatékonyságra és a legjobb minőségre törekszünk, a funkcionális end-to-end tesztelés pedig garantálja, hogy gördülékenyen működjön az átadás és az üzembe helyezés.

Böngésszen az esettanulmányok között »

Szüksége van támogatásra az üzemeltetéshez?

Bármely platformhoz kiépítjük a legoptimálisabb környezetet, valamint folyamatosan támogatjuk a működtetést teljes körű hálózati szolgáltatásokkal: felmérés, konzultáció, IT biztonság- és hálózattervezés, rendszerek kiépítése és üzemeltetése. Minden esetben a legmegbízhatóbb megoldásokat alkalmazzuk. Partnereink elvárásaihoz igazítva felépítjük, beállítjuk és betanítjuk a rendszerek használatát.

Böngésszen az esettanulmányok között »

A WST eredményei számokban

1997. 03. 23.

Élesítettük az első weboldalt

100+

Ticket feldolgozása naponta

14 000+

Napi EDI/B2B tranzakció támogatása

Szeretne velünk dolgozni? Ossza meg velünk kérdéseit most!

Milyen IT támogatásra van szüksége?
Általános információk
Milyen ötletről / technikai problémáról van szó?
The Team Illustration
🜲
🜏