Alakítsa jövőjét egyedi fejlesztési szolgáltatásainkkal, amelyek támogatják a partnereivel való kapcsolatfelvételt és kommunikációt.

Halaszthatatlan az online megjelenés? Esetleg egy komplex projekttel kapcsolatban először konzultálna szakemberekkel? Csapatunk piacvezető megoldásokat kínál a koncepció összeállításától a konkrét gyártási feladatokig. Webes és mobilfejlesztéseink segítenek szintet lépni bármely szektorban. Portfóliónkban számos példát mutatunk munkáinkra: vállalati honlapok, egészségügyi szolgáltatók és fintech startup applikációi, valamint civil szervezetek és médiaszolgáltatók platformjai.

Kapcsolat

Az ötlettől a megvalósításig egyedi igényekhez igazítva ajánlunk hiánypótló és könnyen kivitelezhető megoldásokat

Támogatjuk terveit

Támogatjuk terveit

A WST Group piacvezető az egyedi webes fejlesztéseket kínáló szolgáltatók között. Olyan alkalmazásokat hozunk létre, amelyek az Ön által irányított szervezet növekedését szolgálják. Kiemelten fontos számunkra, hogy támogassuk üzleti céljait.

Kreatív design

Kreatív design

Az általunk létrehozott, egyedi fejlesztésű felhasználói élmény elképesztően látványos, így képes virtuálisan bevonni ügyfelét. Kiemelten felhasználóbarát, intuitív webes alkalmazások fejlesztéséhez ránk bízhatja a WireFrame és a UX tervezést.

Magas minőségű fejlesztések

Magas minőségű fejlesztések

Igényeit és szükségleteit pontosan felmérjük, így olyan döntésekkel támogatjuk Önt, amelyek segítségével a projektötletből maximális teljesítményt hozhat ki. Magasan képzett és tapasztalt csapatunk átfogó technológiai tudása a biztosíték arra, hogy mindig a legjobb módszert választjuk a fejlesztéseinkhez.

Személyre szabott támogatás

Személyre szabott támogatás

Minden partnerük fontos számunkra. Biztosítjuk, hogy kollégáinkkal a kommunikáció közvetlen és átlátható. A vállalt feladatok haladásáról heti beszámolókat küldünk. Csapatunkkal konzultálhat a fejlesztett applikációkkal kapcsolatban felmerülő kérdésekről.

Nagy teljesítményű és bővíthető applikációk

Nagy teljesítményű és bővíthető applikációk

A megvalósításhoz a legmodernebb technológiai eszközöket használjuk, így építünk kiemelkedően felhasználó- és mobilbarát alkalmazásokat, amelyek maximálisan támogatják üzleti céljait.

Tekintse meg kiemelt projektjeinket

Velünk digitálisan is kiemelkedő lesz a teljesítménye!

Egyeztessünk!

Analytics, SEO

Google Analytics Google Tag Manager

Build, Test, Deploy

Github Git GitLab Bitbucket

Cross-Platform Mobil Development

React Apache Cordova PhoneGap Onsen UI