Együttműködés a piacvezető kortárs művészeti médiummal

Világszerte számos partnerünk van start-up vállalkozásoktól nagyvállalatokig, miközben a WST csapata Budapesten és Bécsben dolgozik. Hasonlóképpen Magyarországon alapították, de regionálisan meghatározó az Artmagazin kulturális folyóirat tevékenysége is. A WST csoport design, fejlesztési és üzemeltetési szolgáltatásaival támogatjuk a szerkesztőség munkáját.

Más művészeti magazinokkal ellentétben az Artmagazin célja, hogy a szakma és a műtárgypiac szereplőin túl szélesebb közönséghez szóljon olvasmányos, közvetlen stílusban. A legolvasottabb magyar online és nyomtatott kortárs művészeti magazint 2003-ban alapították. Az Artmagazin Online folyamatosan tájékoztatja olvasóit arról, hogy mit érdemes megnézni magyar és külföldi galériákban, múzeumokban.

Magyar tartalmai mellett egyre több, külföldi figyelmet generáló, angol nyelvű cikk érhető el az oldalon. A vidéki partnerekkel közösen szervezett Artmagazin-események révén a weblap országszerte stabil olvasóközönséggel rendelkezik. A legkeresettebb művészeti tárgyú magyar cikkgyűjtemény az Artmagazin Online-on található. A platform forgalma a szektorban kiemelkedő: 180 000 felhasználó, 320 000 oldalmegtekintés, 15 000+ Facebook-követő.

Artmagazin: az online művészeti magazin

Az együttműködés a kiadóval 2003-ban kezdődött: a WST csapata webfejlesztés, üzemeltetés és web hosting szolgáltatásokkal támogatja a szerkesztőség tevékenységét.

További információ:

www.artmagazin.hu

« Vissza

IT partnert keres? Beszéljünk a projektjéről!

Nézze meg hasonló projektjeinket