UNICEF Bajnokként a rászoruló gyerekek támogatásáért

Alapvető számunkra, hogy segítjük azt a közösséget, ahol a cégünk működik: ezért támogatunk civil kezdeményezéseket. Valamennyi munkatársunknak fontos a rászoruló gyerekek ügye, egyetértünk a UNICEF értékeivel, és saját eszközeinkkel teszünk a társadalmi tájékozottság növeléséért.

Kis- és középvállalatok vezetői csatlakoznak a UNICEF Bajnok Programjához, hogy saját anyagi lehetőségeikkel, aktív erőfeszítéseikkel és kapcsolatrendszerükkel támogassák a szervezet munkáját egy teljes éven keresztül. Az UNICEF háború- és katasztrófa sújtotta országokban segélyez: ivóvizet, gyógyszereket, oltóanyagokat biztosít azoknak, akik leginkább rászorulnak. A szervezet igyekszik a gyermekkor minden szakaszában támogatást nyújtani, elsődleges céljaik között szerepel a tanulás lehetőségének megteremtése is. Barta Péter, a WST csoport egyik ügyvezetője 2018-ban csatlakozott a programhoz 16 másik bajnokokkal együtt.

WMN: Az UNICEF bajnokai, balról: Barta Péter, Békefi Anna, Keszthelyi Vivien, Ternyák Kata, Kieselbach Anita, Mádai Vivien, Zwack Sándor, Illés Gabriella, Béres Alexandra, Mihalik Enikő, Kolosi Beáta, Szalai Dóri és Vári Gergő

Cégünk azóta is követi a UNICEF tevékenységeit. A WST csapatával IT támogatással, adományokkal és egyéb CSR akciókon keresztül segítjük a szervezetet.

További információ a Bajnok Programról:

unicef.hu

« Vissza

IT partnert keres? Beszéljünk a projektjéről!

Nézze meg hasonló projektjeinket