Használja lehetőségként az információrobbanást, és fordítsa vállalata javára EDI szolgáltatásaink automatizált folyamatait!

Partnereinkkel szoros együttműködésben fejlesztjük egyedi megoldásainkat, ezáltal a WST/Bisnet által fejlesztett rendszerek megfelelnek a specifikus iparági és/vagy vállalati előírásoknak, valamint hatékonyan használják vállalata forrásait. Az EDI integrációval a kereskedelmi tevékenységhez köthető műveletek esetében gyorsan és megbízhatóan történik az adatfeldolgozás: a számlázás, a megrendelés és a megrendelés jóváhagyása, egyéb nyilvántartási információk kezelése, a szállítás és a kimutatások lekérése. Online megrendelések elfogadásánál bármilyen típusú fájlkonvertálás beállítható, ez zavartalan, nonstop üzleti kapcsolatot biztosít egyszerre megannyi kereskedelmi partnerrel – jellemzően kiskereskedőkkel, gyártókkal, beszállítókkal, logisztikai szolgáltatókkal stb.

Kapcsolat

Az EDI kommunikáció kiépítése elengedhetetlen a kereskedelmi értékesítési rendszer szereplői közötti kapcsolattartáshoz: biztonságos, adaptálható, gyors és folyamatos elérést nyújtó platformokat fejlesztünk, amelyek segítik a közvetítést a főbb kiskereskedelmi vállalatok és a gyártók között. Használja másra azokat a forrásokat, amelyek a megrendelési, beszerzési és logisztikai folyamatok, illetve számlázási rendszerek automatizálásával felszabadulnak!

A globális piac elvárásainak könnyen megfelelhet, ha automatizálja üzleti folyamatait.

EDI szolgáltatások használatával növeli az ellátási lánc hatékonyságát, miközben továbbra is fenntartja az iparágban kiemelten fontos gyors munkatempót. A WST/Bisnet fejlesztéseivel partnereivel folyamatos a kapcsolattartás. Háttértámogatást nyújtunk: az ERP vagy CRM rendszerében állandóan működő integrált megoldások a kommunikációs csatornák és a dokumentumok kezelését biztosítják.

A WST csapatára bízhatja az integrációt. Agilis design kialakítása, a fejlődést követő, felhő alapú, illetve helyszíni rendszerek kiépítése, szünet nélküli támogatás - mind jó kezekben van nálunk. A gyártási környezethez igazodó, összehangoltan működő automatizált kereskedelmi lánccal valós időben dolgozhat, versenyképes marad és valamennyi szabványnak megfelel.

Növelje nyereségét az üzleti folyamatok automatizálásával!

Versenyképes marad a legjobbak között az autóiparban, ha gyors, megbízható és folyamatos kapcsolatot épít ki eredeti berendezéseket gyártó és viszonteladó partnereivel. Automatizált folyamatokkal növeli a kapacitást és felgyorsítja a vállalat fejlődését: csökken a lekérdezések ideje, átláthatóbb a teljes ellátási rendszer, igény szerint kialakított munkafolyamatok szerint történik az információáramlás és üzletfelei könnyen csatlakozhatnak a rendszerhez.

EDI megoldásokkal a bonyolult, nehezen szervezhető logisztikai folyamatok integráltan működnek és hatékonyan segítik a vállalatokat. A szállítók egy egységes rendszerben kezelik a raktárakat, szállítmányokat, pénzügyi adatokat vagy az egyéb üzleti folyamatokhoz köthető integrált touch-pointokat. Az EDI rendszerek kiépítése csökkenti a költségeket: manuális adatbevitel nélkül, automatizáltan működik a számlák kiállítása és küldése, a fizetéssel kapcsolatos vagy egyéb értesítések továbbítása.

Egyszerűsítse a szállítási szolgáltatásokhoz köthető vállalati kommunikációt!

Integrált programokkal helyettesítjük a manuális adatbevitelt, ezáltal minimálisra csökken a hibák és a késések száma. Az EDI rendszer a kezelt dokumentumokat közvetlenül a megfelelő alkalmazáshoz irányítja (pl. ERP, OMS), majd a kapott információ alapján azonnal indul a következő kapcsolt tevékenység: érkezett és raktározott áru- és készletkezelés, raktárkészlet-nyilvántartás, házon belül történő mozgatás, kiszállítás, visszáru kezelése és újracsomagolás vagy egyéb csomagolási szolgáltatás.

Tekintse meg kiemelt projektjeinket

Dolgozzunk együtt!

Konzultáljon velünk!